Despre mine

Unii găsesc ritmul interior pentru psihoterapie la început de drum. Liceu, facultate, master și așa mai departe, devenind pe drumul acesta și oferindu-și ajutorul pentru a-și ajuta semenii.

Alții, printre care mă număr și eu, nu găsesc ritmul acesta de la început. Pentru mine ajungerea la psihoterapie a presupus ca mai întâi să mă despart temporar de acest domeniu.

Am încheiat studiile facultății de psihologie, am petrecut timp căutându-mă făcând un master în teologie dar și unul în resurse umane. Am continuat cu un doctorat în Istoria religiilor, având în minte, în toate temele abordate în studiile mai sus menționate, elemente ce țin de psihologie.

Căutarea mea a continuat și am acumulat experiență lucrând în cadrul corporațiilor, în diverse roluri, dar și ca antreprenor.

De asemenea sunt implicat în activități ce țin de libertatea religioasă, fiind membru asociat în cadrul FoRB Romania.

Aceste activități m-au ajutat să mă cunosc mai bine, să am o mai bună toleranță la frustrare, să îmi îmbogățesc experiența de viață și să înțeleg mai bine cât este de important să conștientizăm rolul pe care o relație bună cu noi înșine va duce la o relație mai bună cu ceilalți, dar și o raportare mai echilibrată la tot ceea ce ni se întâmplă.

Întoarcerea la psihoterapie a venit natural, ca o întoarcere acasă. Experiența acumulată până acum și studiile finalizate în domeniul psihologiei, dar și cele complementare, mă ajută să fiu un psihoterapeut ce are în vedere tot timpul binele, creșterea și vindecarea persoanei care se află în fața sa.

Studii & experiență

  • Licențiat în psihologie în cadrul Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, Universitatea Titu Maiorescu, București;
  • Licențiat în teologie în cadrul Facultății de Teologie Ortodoxă, Universitatea București;
  • Masterat în teologie în cadrul Facultății de Teologie Ortodoxă, București
  • Masterat în Comunicare și resurse umane în cadrul SNSPA, București
  • Masterat în curs în Psihologie clinică, intervenție și evaluarea terapeutică, în cadrul Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, Universitatea București;
  • Doctorat în Istoria religiilor, în cadrul Facultății de Teologie Ortodoxă, București
  • Psiholog clinician sub supervizare
  • Formare de bază în curs, în psihoterapii cognitiv-comportamentale, în cadrul AHPCC, București
  • Membru asociat în cadrul FORB (Iulian Băbătie – FoRB Romania)